2014 model fb7 kasa manuel vites honda civic elegans aldım.

özür dilerim efendim, inanın amacım gevşek gevşek konuşmak değil, zoruna gidiyor insanın, diğer arabaların kapılarının tok malzeme olması

arkadaşlar trol felan yapmıyorum, takıntılı saplantılı insanım, ezik duruma düşmek üzüyor beni..

esaret

0
Alırken hiç araştırmayıp sonrasında böyle takıntı yapmanın başka bir açıklaması olamaz. Bu da son mesajım. Ciddiye alıp muhattap olarak mesaj kalabalığı yaptığım için ben arkadaşlardan özür dilerim.

D6503 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

hocam inan annem kanser hastasıydı, o zamanlar araştıracak psikolojim yoktu inan, kafam rahat değildi inan ben özür diliyorum efendim,bir cahillik ettim, affedin ne olur dostlar...

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Arkadaşlar [MENTION=536]hakangaya[/MENTION] isimli kullanıcı [MENTION=13698]meleksahin[/MENTION] ismi ile sahte hesabı açarak trollemeye çalışmasından dolayı süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

esaret

0
hocam inan annem kanser hastasıydı, o zamanlar araştıracak psikolojim yoktu inan, kafam rahat değildi inan ben özür diliyorum efendim,bir cahillik ettim, affedin ne olur dostlar...
İnsanlar kanser ile troll yapacak seviyeye ne ara indi. Bu kadar ahlaksızlaşmaya kaç yıl önce başladı.. Çok yazık

D6503 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri