Mehmet ozencler 2. Videoyu cekmis bi bakmanizda fayda var, birbucuk saat suren bir ayar olmadigini gosteriyor vb. Yol ince ayari fiyatlari zamanla duser buyuk ihtimal 
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
biz kendimiz ayar yapiyoruz adina o yuzden afr dedik araclarin yenileri wideband geri kalanlari narrow band bu yuzden afr gerekli vb. Aciklamasi Asagiya karsit gorusun video linkini ekledim karar biz kullanicilarin. Her iki tarafinda kendince savundugu sey vardir ama ozunde ikiside ayarin gerekli oldugunu belirli bir zamanda yapilmasi gerektigini soylese de, isin teknik boyutuna deginip farkli araclarda bu afr ayari denilen ayarin yol ince ayari oldugunu, hangi sureyle yapildigini gosterip bu isin yolda 1 bucuk saat surmeyecegini ve alinan ucretin 200 etmeyecegini isinde iyi olan bir usta olarak kar amaci beklemeden soyledigi icin ben sahsim adina mehmet ozencleri daha dogru buluyorum. Bu suna benziyor satiscilarin kendi yaptiklari isi overek takim elbise iyi giyimle bizi karsilayarak hakedis ucretinin iki uc katini talep ederken, ayni isi daha tecrubeli olmasina karsin esnaf onlugu var diye daha az hakedisi oldugu icin insanlarin birinci secenegi daha iyi zannetmesi gibi. Bu benim gorusum tabi.