Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam öğrenebilirseniz çok faydalı olur düşüncesindeyim, akordiyon yapı tampon demirinde kuvvet emme için istenen bir özellik bu yüzden daha da ilgimi çekti, iç alt kısımdaki vida kısmı da sanki bir delik açılarak halledilebilir gibi görünüyor.
Hocam ürünü nereden temin edebiliriz şu an ve fiyatı nedir?Tamponu bir daha sokmem icap edecek o zaman delik isini halledecegim,markayida sorup buraya eklerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam ürünü nereden temin edebiliriz şu an ve fiyatı nedir?
Düz profilden kesip kaynatıyorlar. Eğer isterseniz orjinal darbe emicili arka tampon demiri için yardımcı olabilirim.Az evvel Instagram da bu fotoyu gördüm. Araç sahibini bulamadım.
Beyaz kısım kirli siyah demir tertemiz. Acaba malum aksesuar firması mı takmış ?
Ekli dosyayı görüntüle 259541
????-???-??????
????-??? ?-????-?????
????-???-????? ???????
Karter muhafaza stoklarımızda mevcut. Aynı fc5tekiler gibi. Whatsapptan yazarsanız fotoğlarını atabilirim.Bugun iletisime gectim ellerinde yokmus bugun bostancida dukkan dukkan gezdim ne bir karter muhafaza bulabildim ne kapi alti fitil ne bi parca var diyorlar ellerindekini copte gorseniz almazsiniz.vay be eskiden boyle degildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi