En kaliteli lpg yakıtı

Bizim buralarda genelde 3.72 15 km şehir dışında bir shell var orada 3.42 yolum düşerse oradan alıyorum

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Mersin Merkez Göçmen kavsağındaki Shell'de en son 3.49 idi.

3.96 bp PO gaz 3.95 Aygaz 3.96

benzin mi alıyoruz gaz mı belli değil

Ben hakkımı helal etmiyorum böyle yapanlara...

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ankara'da yaşadığım dönemde Gülveren'de (Ankara Hastanesi kavşağı ile Siteler Kavşağı arasında) tüm markaların yol üzerinde sağlı sollu gazcıları vardı; Türkiye'nin en ucuz gazı oralarda satılırdı eskiden, şimdi de öylemi bilmiyorum ama orada en ucuzu hangisi ise ondan alırdım ve hiç sorun yaşamamıştım. Şimdi ise uzun süredir Sahrayıcedit E-5 üzeri Optimum AVM nin yanındaki Total den alıyorum, gayet memnunum. En son cuma günü aldım 3.29 du.

Oradki shell zam yapmış uzun zamandır ucuz vermiyor ama kurtuluş parkının oradaki şu an uyguna veriyor bende burayı kullanıyorum
Ankara'da yaşadığım dönemde Gülveren'de (Ankara Hastanesi kavşağı ile Siteler Kavşağı arasında) tüm markaların yol üzerinde sağlı sollu gazcıları vardı; Türkiye'nin en ucuz gazı oralarda satılırdı eskiden, şimdi de öylemi bilmiyorum ama orada en ucuzu hangisi ise ondan alırdım ve hiç sorun yaşamamıştım. Şimdi ise uzun süredir Sahrayıcedit E-5 üzeri Optimum AVM nin yanındaki Total den alıyorum, gayet memnunum. En son cuma günü aldım 3.29 du.

Mi 9 Lite cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri