Arkadaşlar lastik seçimlerinizi ve fiyatını yazınız ? Şimdiden teşekkür ederim
Sizin kullandiginiz goodyear efficient grip miydi yoksa efficient grip performance miydi? Performance modeli cok daha iyi diye biliyorumMichelin Primacy 3, Continental Sport Contact 2 ve Goodyear Efficienty Grip marka lastikleri uzun süre kullandım. İçinde en beğendiğim Goodyear oldu. Şuan aracın sıfır lastikleri üzerinde, yenileme zamanı geldiğinde Goodyear düşünüyorum, tavsiye ederim. Gözlemlediğim üstünlükleri gayet sessiz, yuvarlanma direnci çok düşük ve yol tutuşu kuru zeminde başarılı. Zayıf kalan yönü ise ıslak zeminde tedbiri bir tık artırmak gerekiyor. Fiyat olarak da saydıklarımın en ucuzu.
Sizin kullandiginiz goodyear efficient grip miydi yoksa efficient grip performance miydi? Performance modeli cok daha iyi diye biliyorum
Su an fabrika lastiği var, ama niyetim ilk değişimde cross climate almak olacak. İyi şeyler duydum
Kışlık olarak ise, bu sene son kis olarak pirelli sottozero var. Evlere şenlik
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle de iki takim lastik almak da hemen hemen ayni tutara geliyor. O yüzden benim tercihim kısmetse bu....Cross climate benimde aklımda ama fiyat olarak aklımdan uzak![]()