Merhabalar arkadaşlar.İşlerimden dolayı forumdan biraz uzak kaldım.
Arabadaki ses sisteminin yetersiz olmasından dolayı ses sistemimi değiştirmek istiyorum bu yüzden de orjinal teybimi değiştirmekle işe başlayacağım.
Forumda navigasyon işinde herkes farklı tercihlerde bulunmuş memnun olanı var olmayanı var.Yurtdışında özellikle bizim araçlar için şu şekilde bir kullanım daha fazla,hoşuma da gitti.Oem veya android cihazlar yerine bunları kullanmam ses çıkışında bana bir artı sağlar mı acaba?
Ekran boyutu çok önemli değil benim için.
Fiyatları 600TL-1000TL arasında güzel modeller mevcut.
Teyp çerçevesi de 160TL-350TL arasında.Bazılarında direksiyon uyumu aparatı var.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yoksa android cihazımı taktırmamı önerirsiniz?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arabadaki ses sisteminin yetersiz olmasından dolayı ses sistemimi değiştirmek istiyorum bu yüzden de orjinal teybimi değiştirmekle işe başlayacağım.
Forumda navigasyon işinde herkes farklı tercihlerde bulunmuş memnun olanı var olmayanı var.Yurtdışında özellikle bizim araçlar için şu şekilde bir kullanım daha fazla,hoşuma da gitti.Oem veya android cihazlar yerine bunları kullanmam ses çıkışında bana bir artı sağlar mı acaba?
Ekran boyutu çok önemli değil benim için.
Fiyatları 600TL-1000TL arasında güzel modeller mevcut.
Teyp çerçevesi de 160TL-350TL arasında.Bazılarında direksiyon uyumu aparatı var.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yoksa android cihazımı taktırmamı önerirsiniz?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.