Civic Fc5 Aliexpress multimedya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gümrük vergisi ödeyince ürün geliyormu 30 doların üzeri gümrük vergisine takılıyor

SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

kutuyu büyük görürlese sorun bide benim gönderim yapan firma gibi olursan tabi takılır adam faturaya navigasyon ibaresi iliştirmiş adamlar şüpelendi büyük ihtimal. extreyi versen bi dert internet sayfası göstersen ayrı bi dert internet sayfasında radyo ibaresini gördükleri an %20 nin üstüne birde %20 ötv ve 10ero da bandor üçreti biniyor extreyi versen fiyat zaten yüksek vergi iki katına cıkıyor. en güzeli ödemeyi iki parcaya bölüp 100$ extrede göstermek geri kalanı ayrı bikartla ödeyip gümrüge 100$ extreyi göstermek

kutuyu büyük görürlese sorun bide benim gönderim yapan firma gibi olursan tabi takılır adam faturaya navigasyon ibaresi iliştirmiş adamlar şüpelendi büyük ihtimal. extreyi versen bi dert internet sayfası göstersen ayrı bi dert internet sayfasında radyo ibaresini gördükleri an %20 nin üstüne birde %20 ötv ve 10ero da bandor üçreti biniyor extreyi versen fiyat zaten yüksek vergi iki katına cıkıyor. en güzeli ödemeyi iki parcaya bölüp 100$ extrede göstermek geri kalanı ayrı bikartla ödeyip gümrüge 100$ extreyi göstermek

Ufuk abi nedir senin bu gümrükten çektiğin . Hayırlısı ile cihazı alsaydın . İnşallah sorun olmaz .

Sadece hayal et

[MENTION=13530]ufis[/MENTION] Benim cihaz da gümrükte takıldı aynı ücretleri söylediler, bugün evrakları gönderdim yarın bakalım ne olacak.

bence bekle derim önce bi fiyat çıkartsınlar zaten iade için 17 günün var baktın çok tutuyor iade açarsın dhl ye gerçi ben önden gidiyorum bu konuda :))

bence bekle derim önce bi fiyat çıkartsınlar zaten iade için 17 günün var baktın çok tutuyor iade açarsın dhl ye gerçi ben önden gidiyorum bu konuda :))

Ben en iyisi seni takip edeyim :D

bugün firmaya yazdım bizim gümrük faturaya inanmadı güncel fiyatını kendileri araştıracak büyük ihtimal bana yüksek vergi cıkacaktır iade etmek istiyorum dedim bakalım ne cevap verecekler. Bu arada usd baya arttı :(

malesef iade etsem bile yine vergi ödemem gerektiği belirtildi firmadan bende masrafları ödeyip cihazı alma kararı aldım artık yapacak tek şey o

Ufis can sağlığı olsun yine de vergisini ödesen bile fiyatı Türkiye'den uygun olur düşüncesindeyim ama siz daha iyi bilirsiniz

Geri